Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR Genel Müdürlüğü üzerinden ülke genelindeki özel ve kamu birimlerine personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığına ÖSYM üzerinden ve İŞKUR üzerinden 32 bin personel alımları yapıldı. Sağlıkçı kadrolarında ve yardımcı hizmetler kadrolarındaki alımları yanı sıra da özel hastanelerde çok sayıda personel istihdamları gerçekleştirilecek.

HASTANELERE PERSONEL ALIMI GERÇEKELECEK 

Bu alımlar Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak. Hangi illerde alımlar gerçekleşecek. Denizli, Konya, Hatay, Osmaniye, İstanbul illerinde bulunan özel hastanelerine ebe, temizlik görevlisi ve garson kadrolarında istihdam edilecek.

Denizli Özel Odak hastanesinde kadın doğum bölümünde ebelik bölümü lisans bölümü mezunu olmak gerekmektedir. Hatay ilindeki alımlarda ise doğumhanede görevlendirilecek olan deneyimli ve deneyimsiz alım olacak. Osmaniye ilindeki alımlarda en az sağlık meslek lisesi mezunu olan, vardiyalı çalışma esaslarına uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, yoğun ve hızlı temposuna alışkın olan bay ve bayan istihdam edilecek. Mono Tıp Merkezinde temizlik sektöründe çalışmış adaylara yönelik olarak vardiyalı çalışabilecek olan personeller alınacak. Hatay İskenderun gelişim Hastanesinde sağlık meslek lisesi hemşire bölümü mezunu olan bay bayan hemşire alımı gerçekleşecek.

İstanbul ilinde Aplus hastane ve Otelcilik Hzimetlerinde garson kadrosunda alımlar olacak. Adaylar Acıbadem Hastanesinde ve lokasyonlarında görevlendirilecekler. Yine APlus hastane Otelcilik'in Acıbadem Hastanelerine temizlik görevlisi alımı olacak. Hatay ilinde ebe alımı gerçekleşecek. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. İlan detaylarına aşağıdaki ilan numaralarından erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim