Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına çok sayıda personel alımları yapılacak. İŞKUR üzerinden açıklanan SYDV ilanlarına göre KPSS şartı olmadan 55 personel alımı detaylarını aktarıyoruz.

Altınordu Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 11 temizlik personeli alınacak. Adayların geçici sürede istihdam edileceği belirtildi. Çalışma süresi ise proje boyunca devam edecek.

Melikgazi Sosyal yardımlaşma ve DV'ye 3 bayan personel yaşı ve evde bakım  personeli alımı olacak. Adayların en az okur yazar olması, yaş şartında 45 yaşını doldurmamış olması yeterli olacaktır.

Çerkeş SYDV temizlik işçisi kadrosunda 6 ay sözleşeli olarak 3 kişi alacak. Adaylarına araç kullanabilmeleri, en az ilkokul mezunu olması, daha önce benzer işlerde çalışmış olması şartları aranacak.

Termal SYDV'ye temizlik görevlisi kadrosunda 1 kişi alınacak. Buna göre adaylar 3 ay görevlendirecekler. Erkek adaylar başvuru yapabilecekler. 1 yıl iş tecrübesine sahip olması en az ilkokul mezunu olması ve ikamet şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Çankırı Merkez SYDV'de 2 kişilik personel alımı yapılacak. Başvurularda tecrübe şartı aranmıyor. 45 yaşını doldurmamış olmaları istenilmektedir.

Alucra Kaymakamlığına SYDV yaşlı bakımı işlerinde görevlendirilmek üzere 3 kişi alınacak. 1 kişi erkek, 2 kişi ise kadın adaylar arasından alınacak. 11 ay görevlendirilecek olan personeller için 50 yaşını doldurmamış olması yeterli olacak.

Nallıhan SYDV'de alınacak olan hasta ve yaşlı bakım elemanı alımlarında 5 kişi istihdam edilecek. 6 aydır Nallıhan’da ikamet etmesi istenilmektedir. Buna göre 50 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

Çaycuma ilçesindeki alımlar için ise 4 personel alınacak. Mülakat ile alınacak olan iki kadrodaki alımlar için çay mahallesi Hükümet konağına başvuru yapmaları gerekmektedir.

Arnuç SYDV'ye5 temizlik personeli ile 2 şoför alımı olacak. Toplamda bu iki kadroda 7 kişi görevlendirilecek. Deneyim istenilmemektedir. 6 ay görevlendirilecekler.

Alaca SYDV ilanında temizlik işçisi olarak 4 açık iş sayısı bulunuyor. Bayan adaylar bu ilana başvuru yapabilecekler.

Burdur merkezde bulunan SYDV'de yaşlı ve engelli bakım temizlik personelleri arasından 3 personel alımı olacak 12 ay görevlendirilecekler.

Ayvacık SYDV alımlarında ise temiz evim projesi kapsamında açık iş sayısı 5 olarak açıklandı. 11 ay görevlendirilecek olan adayların en fazla 44 yaşında olması gerekiyor.

Artova SYDV ilanında ise 4 personel alınacak. 6 ay görevlendirilecekler. 2 yıl ikamet şartı aranıyor. Adayların askerlik ile ilişiği olmaması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim