İŞKUR Üzerinden Türkiye genelinde 2 bin gücenlik görelisi alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu üzerinden Türkiye genelindeki bir çok özel ve kamu kurumlarına özel güvenlikçi personel alımı yapılacak!

Adayların eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları ile başvuru yapabileceği alımlarda silahlı ve silahsız güvenlik kadrolarında istihdam edilecekler. Buna göre adayların bu alımlarda hangi başvuru şartlarına sahip olmaları gerekiyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda en az 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 19 yaşından gün almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca silahlı güvenlikçi alımlarında adayların şartının 21'den fazla olması gerekmektedir. Diğer başvuru şartlarında ise kamu haklarından mahrum olmamaları, silah taşımalarına engel bir durumun olmaması, eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Özel güvenlik görevlisi kimlik belgesine sahip olmak, fiziki şartları da bayan adayların en az 160 cm erkek adayların ise en az 170 cm'den uzun olması vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmaları ve diğer özel başvuru şartlarına sahip olmaları gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Özel firmalara yapılacak alımlarda İŞKUR üzerinden - şube sistemine giriş yapmak ardından öz geçmiş oluşturmak. İlanlara erişmek için ise; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 adresi üzerinden erişim sağlanabilir. Adayların linki kopyalayıp yeni tarayıcıdan açmaları gerekmektedir.

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA