Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Türkiye'nin dört bir yanına kurmuş olduğu bölge müdürlükleri ile elektrik üretimi ve iletimi ile denetimlerini sağlamaktadır. Boş pozisyonların doldurulması ve elektrik kullanıcılarının mağdur olmaması için teknisyen alımları yapmakta olan TEİAŞ geçtiğimiz haftalarda yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 111 teknisyen alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu ilana başvurular 16 Ocak 2017 tarihinde başladı ve 25 Ocak 2017 tarihine kadar başvurular devam edecek. Peki bu ilana kimler başvuru yapabilir? Detaylar nedir?

Kimler Başvurabilir

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 111 teknisyen alımı yapacağını duyurdu. Peki söz konusu ilana kimler başvurabilir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
Lise ile alakalı bölümlerden mezun olmak
Kamu kurumlarına işçi alımları için bakılan usul ve esaslara uyum sağlamak

Yukarıda belirtilen nitelikler Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) tarafından aranmaktadır. Eğer bu niteliklere uyum sağlıyorsanız sizde başvuru yapabilirsiniz. Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılmakta olup TEİAŞ ile İŞKUR'un ortaklığı ile ilan kamuoyuna sunulmuştur. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR müracaat merkezlerine gitmesi gerekmektedir.