Operatör firmaları arasında yer alan ve en çok yatırım yapan firmalardan bir tanesi olan Turkcell müşteri memnuniyetinin artması için çalışmalarına devam etmektedir. Müşteri memnuniyetinin artması için ve daha fazla müşterinin Turkcell'i tercih etmesi için personel alım ilanları yayımlamakta olan Turkcell bu konu hakkında resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara yardımcı olduğu gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonlaar belirtilmekte ve adayların bu pozisyonlara başvuru yapması istenmektedir. Yeni yayımlanan iş ilanlarına göre Turkcell çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Turkcell interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları belirtti ve başvurular başladı. Peki hangi pozisyonlar için Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı yapıyor.

Çağrı Merkezi Hizmetleri
İş Sağlığı ve Güvenliği
Finansal Raporlama Uzmanı
Kıdemli İş Geliştirme Yöneticisi
Dönemsel Takım Lideri
Lokasyonu Helpdesk Uzmanı
Kıdemli Satış Yöneticisi
Superonline Satış Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Veri Merkezi Destek Uzmanı
Database Admin
Eğitim Uzmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Turkcell ve Grup Şirketleri 100'den fazla farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Adayların belirtilmiş olan niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/turkcell-iletisim-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c2931-p21215/