Ülkemizin en büyük operatör ve internet firmaları arasında yer alan Turkcell hızla büyüme yolunda yatırımlarına devam etmektedir. Turkcell yatırımlarını sürdürdüğü gibi yine açık pozisyonları için müşteri hizmetlerinin gelişmesi için personel alımlarını gerçekleştirmektedir.

Turkcell ve grup şirketleri personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Turkcell ve grup şirketleri tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında yurt genelinde yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Şirket: Turkcell ve Grup Şirketleri
Farklı Pozisyon Sayısı: 160'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

ALINACAK POZİSYONLAR

Turkcell ev Grup Şirketleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir?

Proje Yöneticisi
Analist (Ürün Yöneticisi);
Lokasyonu Takım Lideri
Etkileşim Tasarım Uzmanı
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Veri Girişi Takım Lideri
Vardiya Planlama Uzmanı
Helpdesk Uzmanı
Raporlama Geliştirme Uzmanı
Servis Destek Uzmanı
Veri Merkezi Destek Uzmanı
Bilgi Teknolojileri-Yardım Masası Uzmanı
Eğitmen
Superonline Satış Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

BAŞVURU BİLGİLERİ

Turkcell ve grup şirketleri 160'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda yer alan linke girmesi, pozisyonlar hakkında bilgi edinmesi ve niteliklerine uyum sağladığınız pozisyonlar için başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

https://goo.gl/9yvzTw 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYIN

Editör: TE Bilisim