Ülkemizin internet ile operatör konusunda önemli yatırımları bulunmakta olan Turkcell ve Grup Şirketleri Türkiye'nin dört bir yanında müşteri potansiyelini geliştirmek için yeni çalışmalar sürdürmekte olan Turkcell internet hızı ile operatör kalitesi konusunda öne çıkmaktadır.

Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından tercih edilmekte olan Turkcell ve Grup Şirketleri büyüme oranını artırmakta olup açık olan pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve personel alımına ilişkin detaylar nelerdir? Tüm bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Turkcell ve Grup Şirketleri çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre pozisyonlara göre değişen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, diksiyonu ve iletişim becerileri iyi olmak, bilgisayar kullanıyor olmak, teknolojiyi yakından takip ediyor olmak, Turkcell hakkında bilgi sahibi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Turkcell ve Grup Şirketleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre çağrı merkezi müşteri temsilcisi, engelli çağrı merkezi müşteri temsilcisi, çözüm satış uzmanı, masaüstü sistem uzmanı, uygulama ve sistem yönetim uzmanı, telesatış müşteri temsilcisi, veri analiz ve kontrol uzmanı, servis destek uzmanı, takım lider, banka operasyonları takım lideri gibi pozisyonlara personel alınmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların müracaatlar için https://goo.gl/R9Loy7 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim