Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebi ile bazı sektörlerde iş yaşamı durmuşken bazı sektörler ise evden çalışma desteği çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Bu noktada Türkiye’nin en büyük operatörlerinden olan Turkcell tarafından Türkiye’nin birçok ilinde istihdam edilmek üzere evden çalışan müşteri temsilcisi alımı yapılacağı açıklandı. İlgili kariyer sitesinde yer alan ilana ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Turkcell tarafından yapılacak olan alımda Diyarbakır’dan İstanbul’a Türkiye’nin birçok ilinde istihdam edilecek olan adayların birtakım başvuru şartlarını sağlamaları istenmekte olup bu şartlar şu şekildedir.

Kariyerine Turkcell Global Bilgi’de yön vermek isteyen, en az lise mezunu, tercihen ise ön lisans veya lisans mezunu, iletişimi kuvvetli, problem çözmede iyi ve ikna gücü kuvvetli tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar alınacaktır.

İlgili pozisyonda çalışacak adaylardan istenen görevler arasında 12:00 - 20:00 saatleri arasında müşteriden gelen çağrılardaki taleplerin karşılanarak çözüme kavuşturulması ve müşteri memnuniyetinin sağlanarak kaliteli hizmet sunulması hizmetlerinin verilmesi istenmektedir.

Başvuru Şekli

Turkcell Global Bilgi tarafından 93 farklı alanda istihdam gerçekleştirilecek olup bu istihdam seçeneklerinden biri de evden çalışacak olan müşteri temsilcisi pozisyonuna yöneliktir. Başta Evden Çalışacak Müşteri temsilcisi pozisyonu olmak üzere başvuru yapmak için: http://bit.ly/2IWWFyD adresinden erişim sağlanabilmektedir.

Turkcell tarafından alım yapılacak olan diğer pozisyonlar ise Part Time Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Part Time Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Robotik Süreç Otomasyon Analiz Uzmanı, Kurumsal Servis Operasyonları Uzmanı, Ankara Elektrik Bakım Teknikeri, Mobil Servis Operasyon Uzmanı, Kıdemli Telekomünikasyon Teknolojileri Mühendisi, Müşteri Deneyimi Tasarımı Uzmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Satış olarak yer almaktadır. İlgili kariyer sitesinden bu alım ilanlarına erişmek mümkündür.

Editör: TE Bilisim