Türkiye'nin en eski ve kaliteli operatör firmaları arasında yer almakta olan Turkcell boş pozisyonların doldurulması için resmi internet sitesinde bulunan kariyer sayfası ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Bu iki platformdan da başvuruları kabul etmekte olan Turkcell daha fazla müşteriye bakabilmek ve müşteri alanını genişletebilmek için yurt genelinde personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Turkcell'in kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara nasıl elemanlar alınacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Turkcell ve Grup Şirketleri ilanlarına bakıldığında 100'e yakın farklı kadro için çok sayıda personel alınacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Turkcell personel alımı yapacak? Yayımlanan ilanlar incelendiğinde;

Tahsilat Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Veri Merkezi Destek Uzmanı
Genel Başvuru
Araştırma Yöneticisi
Database Admin
Bilgi Güvenliği Uzmanı
Kalite Güvence Uzmanı
Servis Destek Uzmanı
Finansal Raporlama Uzmanı
Avukat

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar Turkcell tarafından yayımlanmış olup bu pozisyonlarn yanı sıra 100'e yakın farklı kadro için personel alımı yapılacak. Tüm kadroları görmek ve pozisyonlarda belirtilmiş olan nitelikleri öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/turkcell-ve-grup-sirketleri-is-ilanlari-c2931-p21215/
Editör: TE Bilisim