Turkcell ve Grup Şirketi açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Turkcell yıl içerisinde 2 bin 300 personel alımı yapacağını duyurdu ve açık poziyonlar içinde personel alımları gerçekleştirilmektedir.Turkcell ve Grup Şirketi personel alımları hakkında resmi internet sayfası aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine internet ortamı aracılığı ile açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

Turkcell ve Grup Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladığı açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki Turkcell hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 125'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Turkcell ve Grup Şirketi yayımladığı 125'e yakın iş ilanı için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı başvuruları kabul ediliyor.

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
BÖLGE SATIŞ TEMSİLCİSİ
N UZMANI
TÜKETİCİ FİNANSMANI ANALİSTİ
KANAL DENEYİMİ UZMANI
RAPORLAMA GELİŞTİRME UZMANI
VERİMLİLİK YÖNETİM UZMANI
DATABASE ADMİN
ETKİLEŞİM TASARIM UZMANI
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI

Yukarıda bulunan kadrolar başta olmak üzere Turkcell 125'e yakın kadro için personel alıyor. Peki müracaatlar nasıl yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Turkcell ve Grup Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 125'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar gerekli pozisyonlar için aranan nitelikleri öğrenebilir ve aynı kanal üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

https://goo.gl/HVHRuD
Editör: TE Bilisim