Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden Turkcell farklı kadrolarda personel alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlarda adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir. Diyarbakır, Tokat, Balıkesir illerinde görevlendirilecekler. Kadro dağılımında satış temsilcisi, iletişim uzmanı ve danışmanı, kasiyer, satış danışmanı kadrolarında görevlendirilecekler

SATIŞ TEMSİLCİSİ ALIMI;

Türkcell Superonline ve Türkcell iletişim merkezlerindeki alımlarda satış temsilcisi başvuru şartları nedir? Yaş şartında en az 18 yaşını doldurmuş olmak ve 25 yaşından gün almamış olmak, hedef odaklı çalışabilmek, iletişim becerileri yüksek, ikna kabiliyeti bulunan, ekip çalışmasına uygun ve sabah 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında çalışabilecek adaylar başvuru yapabilecekler.

İLETİŞİM UZMANI ALIMI;

İletişim uzmanı kadrosunda alımlarda diksiyonu düzgün, lise mezunu, satış becerisine sahip, ikna kabiliyeti bulunan adaylar başvuru yapabilecekler. Maaş haklarında ise en az 2324 tl ile 4 Bin tl arasında ücret verilecek ve asgari geçim indirimi verilecek.

Kasiyer ve satış danışmanı alımlarında ise Balıkesir ilinde görevlendirilecekler. Kasa sorumlusu olarak görevlendirilecekler ve mağazalarının temizliğinden sorumlu olacak. Esnek çalışmaya ayak uydurabilen, vardiyalı çalışmaya ayak uydurabilecek adaylar başvuru yapabilirler.

Satış danışmanı istihdamında adayların cihaz satışı ve aksesuvar satışı yapacak. Teknik serviste cihazların takibi yapacak. Vardiyalı ve esnek çalışabilecek adaylar başvuru yapabilirler. 

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Yukarıdaki ilan numaralarından E-şube numaraları üzerinden ilan detaylarına erişilebilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim