Türkiye’nin en büyük komünikasyon firmalarından biri olan Turkcell ilgili kariyer sitesinde yayınladığı ilan ile en az lisans mezunu olan adaylar arasından farklı kadrolarda yeni mezun personel alımı yapacak. İlgili alımlara ilişkin başvuru şartları ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Turkcell tarafından yayınlanan yeni ilanda en az lisans mezunu, yüksek lisans ve doktora öğrencisi istihdam edecek olup “Hayallerin Turkcell’le Gelecek” sloganı ile Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul(Avr.), İzmir, Muğla, Trabzon, İstanbul (Asya) olmak üzere 11 ilde alım gerçekleştirecek. Adayların en fazla 2 yıl deneyimli olması en az lisans öğrencisi olması, 27 yaşını aşmamış olması, teknolojiyi yakından takip etmesi ve teknoloji alanında gelişmelere ayak uydurması, ilanda belirtilen illerde ikamet etmek, ikamet edecek olmak gibi şartları sağlaması istenmektedir. Adaylar için son başvuru tarihi 29 Şubat 2020 olarak belirtilmiştir.

İlgili ilana başvuru yapmak için: http://bit.ly/2Gj6827

Diğer İlanlar

Turkcell’in kariyer sitesinde birçok alanda ilan yayınlanmış olup toplamda 56 ilan bulunmaktadır. Bunlar arasında satış müdürü, müşteri yöneticisi, bilgi güvenliği uzmanı, muhasebe uzmanı, Turkcell Kurumsal Satış Temsilcisi, Expert Proje Yöneticisi gibi ilanlar bulunmaktadır. İlgili ilanalra ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/36jG0yp adresinde yer alan ilanlara online olarak ulaşmak ve siteye üye olarak başvuru yapmak mümkündür.

Editör: TE Bilisim