Assistt çağrı merkezi şirketi Van bölgesinde ilk etapta 650 olmak üzere toplamda 1500 personel alımı gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz günlerde Van Valisi ve beraberindeki heyet ile birlikte bölgeye personel istihdamlarında önemli katkılar sağlaması beklenen çağrı merkezi inşaatının incelemeleri gerçekleştirildi. Bölgede Ağustos ayı ile birlikte faaliyete geçeceği müjdesi verilen çağrı merkezi binasının görevlendirileceği personeller için ilanlar kariyer portalları üzerinden açıklanmaya başlandı. Bu ilanların detaylılarını işin olsa okuyucularına aktarıyoruz.

EN FAZLA ALIM VAN İLİNDE OLACAK!

AssisTT Türkiye'nin en büyük çağrı merkezi olarak kendini tanımlamaktadır. Şirketin Türkiye genelinde 55 farklı ilan açıklaması ile birlikte en fazla kadroyu Van ilinde gerçekleştirecektir. Müşteri temsilcisi alımı başvuru şartlarını ise şu şekilde açıkladı.

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ BAŞVURU ŞARTI;

Lise mezunu, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti ve analiz yeteneği bulunan, vardiyalı çalışmaya uyum sağlayabilen, office programlarını kullanabilen, iş kalitesini ön planda tutan ve hedef odaklı çalışan, motivasyonu yüksek, zaman yönetimi konusunda hassas, erkek adayların askerliğini en az 2 yıl tecil ettirmesi yada tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Van ilindeki alımlara erişmek için: https://bit.ly/2Cd0S1i

TÜRKİYE GENELİNDE DE İLANLAR AÇIKLANDI!

İş zekası uzmanı, müşteri ilişkileri yetkilisi, dönemsel müşteri bağlılık, operasyon destek müdürü, süreç yönetimi uzmanı, servis masası yetkilisi, kurumsal uygulama geliştirme uzmanı, bütçe planlama ve analiz uzmanı, ağ ve güvenlik uzmanı, servis masası ekip lideri, saha denetim uzmanı, kıdem proje yöneticisi, yetenek yönetimi ve geliştirme uzmanı, kamu satış yöneticisi kadrolarında; İstanbul, Ankara, Van, Sakarya illerinde personeller görevlendirilecektir.

Türkiye genelinde Türk Telekom personel alımı ilanlarına erişmek için https://bit.ly/3fyHwCe 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim