Ülkemizde mobil, ev telefonu ve internet alanlarında kesintisiz hizmet vermekte olan kurum olarak bilinen Türk Telekom aralıklarla personel alımları gerçekleştirmeye devam ettiği gibi yine Türk Telekomun bayileri de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Türk Telekom bayisi tarfından İŞKUR üzerinden ilan yayımlandı ve yayımlanan ilan da yüksek maaş ile çalışacak personel alımı yapılacağı belirtildi.

8 BİN LİRAYA KADAR MAAŞ

Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanan ilanın detayları incelendiğinde Türk Telekom bayisinin 10 daimi personel alımı yapacağı alınacak olan personellerin 3 bin liradan başlayacak ve 8 bin liraya kadar yükselen tutarda maaş alacağı belirtildi. (3 bin lira maaşta AGİ desteği dahildir). Aranacak şartlar arasında adayın en az ortaöğretim mezunu olması gerektiği belirtilirken bu nitelik haricinde ekstra bilgi verilmedi.

Görev yapacak olan aday 3 bin lira ile 8 bin lira arasında maaş alacağı gibi adaya araç yakıt desteği ve tablet imkanları da sunulacaktır. Müracaat etmek isteyen adayların https://esube.iskur.gov.tr linkini takip etmesi iş yeri ünvanı alanına TÜRK TELEKOM yazması ve ara butonuna basarak karşılarına çıkan iş ilanına 12 Nisan 2019 tarihine kadar kesin başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Türk Telekom bayisi bay, bayan fark etmeksizin uygun adayları işe alacak olup şu anda bu ilana yoğun başvuru yapılmaktadır.