Türk Telekom 3000 TL maaş ile personel alımı ilanı açıkladı lise mezunu başvuru yapabilecek!

Türkiye'nin operatör şirketlerinden bir tanesi olan ve en geniş kapsam alanı bulunan Türk Telekom müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Türkiye genelindeki şubelerinde yeni personel alımı ilanları açıkladı. Bu kapsamda Türk Telekom'un satış temsilcisi plasiyer kadrosunda görev yapacak olan; temsil yeteneğine sahip, aktif olarak müşterilerle hizmet verecek bayan ya da bay müşteri temsilcisi alınacaktır. Başvuru şartları şu şekilde açıklanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların ikna yeteneğinin güçlü olması, hedef odaklı ve rasyonel çalışabilmesi, müşteri potansiyelinde kurumsal portföyünü yönetebilen, yeni müşteriler edebilme kabiliyetine bulunan adaylar başvuru yapabilecekler. Bayan adayların yanı sıra bay adayların başvuruları kabul edilecek. Erkek askerliğini tamamlamış olmaları ya da en az 2 yıl ertelemiş olmaları isteniyor. Bireysel ve kurumsal satışlar için sahada randevulu ya da randevusuz şekilde çalışabileceklerdir. Müşterilerin memnuniyetini artırmasına yönelik olarak gerekli satış süreçlerini gerçekleştirmek görevleri olacaktır. Eğitim şartlarında en az ortaöğretim lise ve dengi okullardan mezun olmak gerekli olacak.

3 BİN TL MAAŞ HAKKI;

Sosyal haklar nelerdir?  Çalışanlara telefon ve GSM hattı desteği sunulacak. Bunun yanında tablet ve  yapılan işe göre prim usülü ile çalışma gerçekleştirilecek. Maaş haklarında ise 3000 TL olacaktır.

İlan İŞKUR üzerinden açıklandı. Başvuru işlemleri için ilan numarası: 00005613349 olarak açıklandı. Diğer detaylar aşağıdaki ilan kılavuzunda açıklanmıştır. Son başvuru tarihi 2 Eylül 2020 tarihi olarak açıklandı. Satış temsilcisi istihdam edilecek kadro sayısı 5 olarak açıklandı.

Editör: TE Bilisim