Türk Telekom 2022 yılı personel alımı faaliyetlerine devam ediyor. Bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere yeni ilanlar yayımlayan Türk Telekom 22 farklı kadrosu ile 129 iş ilanı yayımladı. Ayrıca personel alımı 2 farklı şehirde yapılacağı bildirildi.

Bildiğiniz gibi Türk Telekom hala Türkiye'de en büyük Telekominikasyon şirketidir. Bu yönde çeşitli alanlarda hizmet veren Türk Telekom devlet tarafından 1840 yılında kurulmuştur. 62 yıldır vatandaşa güze bir hizmet sağlayan Türk Telekom bünyesinde binlerce personeli ile kaliteli hizmet sunuyor. Bu kapsamda bünyesindeki yeni birimlerine ve ofislerine personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizde Türk Telekom bünyesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

2 Şehirde Yüzlerce Personel Alımı Yapılacak!

Türk Telekom yayımladığı personel alımı ilanları için 6 farklı şehirde personel alımı yapacak. Ağırlıklı olarak Büyükşehirlerde personel alımı faaliyetleri yürütülüyor. Buna göre Personel alımları İstanbul ve Ankara illerinde personel alımı faaliyetleri gerçekleşecektir.

107 İş İlanı İle 22 farklı Kadroda Personel Alımı:

Türk Telekom bünyesine personel alımı için toplamda 107 iş ilanı yayımladı. Alımlar 22 farklı kadroda gerçekleşecek. Aşağıdaki görselde de göreceğini gibi Türk Telekom Linkedin üzerinde 107 farklı iş ilanı duyurmuştur.

31 farklı alanda personel alımı yapılacak kadrolar ve son başvuruları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Ayrıca haberin sonunda Linkedin başvuru sayfasının linkini bırakacağız.

Türk Telekom Personel Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

Türk Telekom adaylardan genel olarak aşağıdaki başvuru şartları aranacak. Alım yapılacak kadrolar için her pozisyona ait özel nitelikler bulunsa da adaylardan genel olarak şu şartlar aranacak;

- Analitik yönü güçlü, analiz yetkinliği olan,

- Ekip çalışmasına yatkın,

- İletişim becerileri kuvvetli, öğrenmeye açık

- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,

- Planlama ve zaman yönetimi becerilerine sahip,

- MS Office uygulamalarına ve raporlama sistemlerine hakim,

- İleri düzeyde İngilizce bilen ( Tercih Sebebi veya Zorunlu )

- Alım yapılacak alanda deneyim sahibi olmak,

- Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun olmuş olmak,

Başvurular İnternet Ortamında Yapılacak!

Türk Telekom personel alımı başvuruları sadece İnternet'ten alınacak. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar aşağıdaki bağlantıları kullanarak Türk Telekom başvuru sayfasına ulaşabilecek ve başvurularını CV ile gerçekleştirebilecektir.

Türk Telekom Personel Alımı İçin 129 İş İlanı Sayfası:

Türk Telekom Kariyer Adresi: https://turktelekomkariyer.com.tr/ilanlarimiz.aspx

Editör: TE Bilisim