Türk Standartları Enstitüsü, ülkemizde neredeyse herkes tarafından bilinen bir kurumdur. Bilindiği gibi söz konusu kurum gıda ve yiyecek ürünlerini denetlemekte uygun bulduğu ürünlere TSE damgası vurmaktadır. Söz konusu kurumun damgasının olmadığı ürünlerin alınmaması konusunda önemli uyarılar yapılmaktadır. Türk Standartları Enstitüsü, bünyelerinde ki boş pozisyonların doldurulması için aralıklarla personel alım ilanları yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilan ile Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan Türk Standartları Enstitüsü'nün çok sayıda personel alımı yapacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlar için toplam kaç personel alımı yapılması bekleniyor. İşte detaylar.

KPSS Şartı Yok

Türk Standartları Enstitüsü'nün alacağı pozisyonlar ve detaylar kamuoyuna yayımlanan bildiri ile açıklanmış olup alınacak olan personellerin Kamu Personeli Seçme Sınavına giriş şartı aranmamaktadır. Alınacak pozisyonlar şu şekilde;

Kimya Teknolojisi
Seramik
Laboratuvar Teknolojileri Teknolojisi
Üretimde Kalite Kontrolü

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için Türk Standartları Enstitüsü toplam 4 personel alımı yapacak olup adayların önlisans mezunu olması gerekiyor. Alınacak personeller Eti Maden İşletmelerinde görev yapacak olup görev yapılacak günlerde toplam 3 vardiya sisteminin uygulandığı bilinmektedir. Başvuru yapmak ve Türk Standartları Enstitüsü Eti Maden İşletmeleri bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların 18 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Başvurular için adayların Türk Standartları Enstitüsü ile iletişime geçmesi gerekiyor.
Editör: TE Bilisim