Türk Standardları Enstitüsü personel alımı yapacak. Duyurusu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmışştı ve başvuru sürecinin geçtiğimiz günlerde başlaması bekleniyordu. Yayımlanan ilanda belirtilen başvuru tarihleri için başvurular başladı. Adaylar bugün ( 05 Mart 2018 ) itibari ile başlayabilirler.

Söz konusu ilan ile Türk Standardları Enstitüsü bünyesine 10 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda alım gerçekleştirecek. İlana göre, 4.NET Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Sistem Uzmanı, 2 Kıdemli Sistem Uzmanı ve 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı kadrolarına 10 kişi alınackak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türk Standardları Enstitüsü alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak 4 yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği mezunu olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün ( 05 Mart 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 26 Mart 2018 tarihi saat 23:59 a kadar başvurularını yapabilirler. Buna göre başvurular (www.tse.org.tr) adresi üzerinden Başvuru Sistemi yolu ile eksiksiz doldurularak elektronik ortamda başvuru yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim