Türk Patent Kurumu personel alımı yapıyor. Yayımlanan ilana göre Türk Patent Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Söz konusu ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak olup diğer aranan şartlara ve kadro bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Türk Patent Kurumuna bağlı olan Türk Sınai Mülkiyet Değerleme, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş 55 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. yayımlanan ilana göre, Ankara ilinde, 50 Snai Mülkiyet Danışmanı ve 5 Snai Mülkiyet Yazılım Danışmanı alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Başvuru yapaca kadaylardan genel olarak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili Üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sınai Mülkiyet Danışmanı kadrosu için iyi derecede İngilizce bilmek ve Yurtiçi veya Yurtdışı seyehat engeli konusunda herhangi bir engeli bulunmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 04 Haziran 2018 tarihi itibari ile başladılari Buna göre başvurular en geç 22 Haziran 2018 tarihi saat 17:30 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Kurumumuzun kurumsal internet sitesinde (http://www.turkpatent.gov.tr) yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak ilan ile istenen belgeleri tam ve eksiksiz olarak pdf formatında [email protected] adresine göndermeleri veya Türk Patent ve Marka Kurumu genel Evrak bölümüne teslim ederek başvur uyapacaklardır.

Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantı sayesinde ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim