Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ) personel alımı yapacğaını geçtiğimiz haflarda belirtmişti. Başvurularına 18 Haziran 2018 tarihinde başlayan adaylar artık başvurularını sonlandırmaları gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar için haberimizde bir kez daha sizlerle detaylı bilgiler paylaşacağız.

Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ) yayımladığı sınav duyurusuna göre bünyesine 10 kişilik boş kadro ile 10 Yerli ve Yabancı Uyruklu Sözleşmeli Uzman personel istihdamı sağlayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ) adaylardan bazı nitelikleri taşımasını isteyecek ve bu nitelikler doğrultusunda sınava davet edecektir. Söz konusu ilan için adaylardan, İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce ve Arapça dillerinden herhangi birinden 2016, 2017 veya 2018 yılı içinde yapılan Yabancı Dil Sınavından puan almış olmak, Herhangi bir seyehat engeli bulunmamak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki 1. Fıkrasının A bendinde bulunan, 4.5.6.7 ve 8. maddelerindeki şartları taşıyor olmak, adaylar için belirtilen özel nitelikleri taşımak, Proje Yönetimi konusunda deneyimli ve bilgi teknolojilerinin etkin bir şekilde kullanıabilmesi şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili ilan için başvurular, 18 Haziran 2018 tarihinde başlamıştı ve en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Anadolu Meydanı Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekmektedir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim