Ülkemiz başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin neredeyse tamamında lider hava yolu şirketi olarak bilinmekte olan Türk Hava Yolları THY yatırımlarını sürdürmekte olup dünyanın dört bir yanına hava taşımacılığı gerçekleştirmekte ve büyüme oranını daimi olarak artırmaktadır.

Açık olduğu tespit edilen pozisyonlar içinde aralıklarla personel alımı gerçekleştirmekte olan Türk Hava Yolları THY ilgili pozisyonlar için resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları bölümünden duyuru yapmakta olan Türk Hava Yolları THY yeni ilanları için personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar ve diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türk Hava Yolları THY iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların tercihen üniversite mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, diksiyonu düzgün olmak, seyahat engeli olmamak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır ve alınacak pozisyonlar nelerdir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türk Hava Yolları THY farklı pozisyonlara personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre ürk Hava Yolları A.O. Loadmaster Olarak Görev Yapacak Çalışma Arkadaşları, THY A.O BT Alanında Part-Time Çalışma Arkadaşları, Simülatör Uçuş Öğretmeni, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot Geniş ve Dar Gövde, Tecrübeli ve Tecrübesiz II. Pilot Geniş ve Dar Gövde, 2. Pilot Adayı gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki pozisyonlara başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim