Türkiye'nin ve Dünyanın en prestijli kurumlarından bir tanesi olan Türk Hava Yolları personel alım ilanları ile gözde kurumlardan bir tanesi konumunda. Yeni bir meslek edinmek isteyen genç adayların ve yeni iş arayan THY personel alım ilanlarına yoğun ilgi göstermekte. THY birçok unvanda personel alımı yapıyor. Tecrübeli pilot alımı, tecrübesiz pilot alımı yanı sıra kabin ekibinde çalışacak olan kabin memuru alımı, kokpit personeli alımı, uluslararası personel alımları ile kariyer fırsatı sunuyor.  

THY İDARİ VE TEKNİK PERSONEL ALIMI

THY BT(Bilgi teknolojileri alanında) bir çok part time elaman alımı yapılacak. 4 Yıllık Eğitim veren üniversitelerin mühendislik alanlarından birinde 3. sınıf öğrenci olmaları ile adli sicil kaydının bulunmaması haftada toplam 20 saat ve 2 gün çalışabilecek olması gerekiyor. İyi derece İngilizce bilmeleri gerekiyor. 

PİLOT ALIMLARI

Türk Hava Yolları Çok sayıda pilot alım ilanlarında Tecrübeli ve tecrübesiz kaptan pilot, dar gövde geniş gövde ile farklı gövde tiplerine sahip uçaklar için pilotlar alınacak. Ayrıca 2. pilot alımları için de alımlar devam ediyor. THY yetiştirilmek üzere çok sayıda 2. pilot alımı yapacak. 

YETİŞTİRİLMEK ÜZERE 2. PİLOT ALIMI

Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği 2. pilot alımlarında yabancı dil şartı aranıyor. Adaylar yaş olarak 01.01.1983 tarihinden sonra doğmuş olmaları ie erkek adaylar 165-195 cm aralığında olmaları,  kadın adaylar için ise 160-195 cm aralığında olması gerekiyor. 

TECRÜBESİZ PİLOT ALIMI

THY A.O. bünyesinde tecrübesi bulunmayan pilot alımlarına başvuru yapmak için adayların B737 ve A320 uçak tiplerinde 750 saatten az uçuşu bulunan veya tip yetkisi bulunmayanlar başvuru yapabiliyor. Askerlik ile ilişiği bulunmaması, 01.01.1973 tarihinden sonra doğmuş olması, 4 yıllık mezun olması adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Şartları taşıyan adaylar başvurularını THY kurumsal internet sitesi üzerimden yapabilecek, İlanlar sadece internet sitesin üzerinden alınacak. Kabul edilen adaylar sınav için davet edilecek. Part time çalışma için çalışma yeri sadece İstanbul ilinde olacak. Adaylar mülakata çağırıldıklarında yanlarında belgeleri de getirmeleri istenilecek. 

THY ilanlarına ilaşmak için https://goo.gl/HAz7b2