Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında seferleri bulunan ve hava taşımacılığı konusunda marka hale gelen Türk Hava Yolları THY yeni sefer sayılarını artırmakta binlerce personel alımları gerçekleştirmekte ve filo sayısını da her geçen sene yükseltmektedir.

Buna göre sefer sayısını artırmakta olan Türk Hava Yolları THY duyulan ihtiyaca göre de çok sayıda pilot alımı gerçekleştirmektedir. Tecrübeli pilot, kaptan pilot, ikinci pilot, eğitilmek üzere pilot alımları gerçekleştirmekte olan Türk Hava Yolları THY 900 pilot alımı yapacak.

2019 YILINDA 900 PİLOT ALINACAK!

Türk Hava Yolları THY cephesinden yapılan açıklama da dünyanın 121 farklı ülkesinde Türk bayrağının dalgalandırdıklarını ifade ederek 2019 yılında 900 pilot alımı yapacaklarını ifade etti. Peki Türk Hava Yolları THY 2018 yılında kaç pilot alımı yapacak.

Türk Hava Yolları THY tarafından yapılan açıklama da her sene ortalama 500 pilot alımı yapıldığı belirtilerek 2019 yılında bu sayının 900'e çıkarılmasının hedeflendiği belirtildi. Yani Türk Hava Yolları THY 2019 yılında büyüme oranını daha da artıracak ve o yıldan sonra personel alımlarının da yükselmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim