Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında bulunan ülkelerin bir numaraları hava yolları taşımacılık firmalarından bir tanesi olan Türk Hava Yolları yeni yatırımlarına dur durak vermeden devam etmekte ve filo sayısını her geçen sene artırarak sefer sayısını da yükselmektedir.

Ülkemiz için önemli çalışmalar yapan ve istihdam seferberliği kapsamında çok sayıda personel alımı gerçekleştiren Türk Hava Yolları 2018 yılının başından sonuna kadar toplam 7 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Buna göre Türk Hava Yolları 7 bin personel alacak, peki ilanlara ilişkin detaylar nedir?

THY PERSONEL ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Türk Hava Yolları 7 bin kişilik personel alımı yapacak fakat bu alımların hepsi bir anda olmayacak. Yani alımlar 2018 yılı boyunca kademe kademe gerçekleştirilecek olup THY resmi internet sitesi üzerinden personel alımı pozisyonlarını duyurmaktadır. Örneğin şu anda BT ALTYAPI VE OPERASYON PERSONELİ, PROJE YÖNETİCİSİ (BPM), İŞ ANALİSTİ, MOBIL YAZILIM UZMANI, YAZILIM UZMANI (JAVA) gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türk Hava Yollarının personel alımı ilanlarına ilişkin bilgiler edinmek ve müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların (https://goo.gl/GhmKj5) linkin kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.