Türk Hava Yolları firmasına part time personel alımı yapılacak!

Avrupa’nın en prestijli kurumlarından bir tanesi konumunda olan Türk Hava Yolları yeni personel alım ilanları açıkladı. Herhangi bir yüksek öğrenim okullarından mezun durumda olan ya da son sınıfta bulunan adaylar meslek seçim aşamalarında iken karar vermeleri için iş arayışına girer. Türk Hava Yolları firmasının yeni açıkladığı part time personel alım ilanı bu adaylar için önemli bir yere sahiptir.

Kariyerinin göklere ulaşmasını ve zirveye taşımak isteyen adayların Take Off 2019 ilanları ile part-time öğrenci alımlarına başvuru imkanı bulunacak. Buna göre adaylardan istenilen başvuru şartları ise şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak 01 Ocak tarihi itibari ile, adli cisil kaydının temiz olması, eğitim seviyesinde 4 yıllık öğrenim veren bölümlerde 3. sınıf öğrencisi olmak, öğrencilik not ortalamasında yüz üzerinden en az 70 ve üzeri not ortalamasına sahip olmak, iyi derecede İngilizce dil bilgisine sahip olmak, tüm bu istenilen şartları belgeleyebilmek. THY'nin yapmış olduğu yabancı dil sınavı mülakatından geçebilmek. Ayıca adayların aktif sorumlu, inisiyatif sahibi, takım çalışmasına uygun, Office programlarına hakim, vardiyalı çalışma düzenine sahip, etkili sözlü yada yazılı dil bilgisine sahip vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen niteliklerde olmak istenilmektedir.

ALIMLAR HANGİ İLLERE YAPILACAK?

Adaylar Hakkari, İzmir, Trabzon, Van, Erzurum, Gaziantep, Antalya, Şanlıurfa, Antalya (Gazipaşa), Kahramanmaraş, Nevşehir illerinde görevlendirilecekler.

İşin olsa sitemizde okuyucularımıza farklı eğitim ve tecrübe şartlarındaki adaylar için personel alım ilanlarını aktarmaya devam edeceğiz. Anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim