Türkiye İhracat Kredi Bankası Anonim Şirketi bünyesine yapılacak olan personel alımı ile birlikte ortaya çıkan başvuru şartları adayların banka bünyesinde çalışıp çalışmamasını belirleyecektir. Türkiye İhracat Kredi Bankası tarafından yönlendirilen personel alım ilanına göre kurumsal olarak işçi alımı yapılacağı açıklandı. Tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacak olan başvuru yapacak personellerin başvuru sırasında iş alanlarını ve banka bünyesinde tercih edecekleri birimi belirtmeleri gerekmektedir. 

Başvuru Şartları

Türk Eximbank bünyesine yapılacak olan personel alımı için belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olması, istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmuş olmak, en az lise mezunu olması, erkek adayların askerliklerini tamamlamış olması, adli sicil belgesinin temiz olması, adli soruşturmadan olumlu sonuç alınması" adaylardan istenilen başvuru şartlarındandır. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

Türk Eximbank bünyesine yapılacak olan personel alımları için başvuru yapmak isteyen adayların internet araç çubuğuna " https://www.kariyer.net//is-ilani/turkiye-ihracat-kredi bankasi-anonim-sirketi-genel-basvuru-1026150" adresine girerek ulaşbileceklerdir.