TÜBİTAK personel alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre TÜBİTAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı birimlerinde görevlendirilmek üzere 11 Personel alımı yapacak. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgileri haberde.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

TUBİTAK Personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Aranmayacak!

TUBİTAK Personel alımında adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak.Bu kapsamda KPSS siz Personel Alımı için adayların belirtilen eğitim şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Eğitim Şartı Nedir?

Lisans Mezunu personel alımı yapılacak. Bu kapsamda adayların yukarıdaki tabloda belirtilen alanlardan mezun olmuş olmaları gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TUBİTAK Personel alımında adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Bu kapsamda başvurular farklı tarihlerde gerçekleştirilecek.

Başvuru Tarihleri: 1 - 24 Nisan 2024

Başvuru Adresi: https://kariyer.tubitak.gov.tr

Editör: Erhan İmamoğlu