Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde askeri personel alımı başvuruları devam ediyor.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığına askeri kadrolarda ihtiyaç bulunan kadrolar için personel istihdamları tüm hızıyla devam etmekte. Sözleşmeli erbaş, komando ve uzman çavuş alımları için personel temini sistemi üzerinden yapılan başvurularda detaylar şu şekilde;

JGK UZMAN ERBAŞ ALIMI;

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı 2019/1- sözleşmeli uzman erbaş kadrosunda yapılacak alımlar için başvurular 19 Mart tarihinde başladı. Adaylar uzman erbaş kadrolarında 4 Nisan tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Ayrıca adaylardan ön başvuru yapanlarda KPSS'den 50 ve üzeri puan alanlar ve KPSS sınavına hiç girmeyen adaylar toplamda 40 bin aday sınava çağırılacak.

MSB SÖZLEŞMELİ ER ALIMI;

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığına 2019 yılı sözleşmeli er başvuruları kapsamında en az ilköğretim mezunu olan 25 yaşını bitirmemiş adaylar başvuru yapabilecekler. Askerliğini başlamamış yada tamamlamamış adayların 20 yaşından gün almış 25 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir.

SGK ASKERİ PERSONEL ALIMI;

Sahil Güvenlik Komutanlığına yapılacak olan sözleşmeli personel alımları için başvurular 2 Nisan tarihinde başlayacak ve son başvurular ise 12 Nisan tarihinde tamamlanacak. KPSS puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecekler.

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı için tıklayın

Askeri personel alımları için tıklayın

Diğer askeri personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim