Geçtiğimiz günlerde 19 Şubat 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilanlara göre Uludağ üniversitesi ve trakya Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için farklı alanlarda alım yapacaklarını belirttiler. Buna göre Trakya üniversitesi 13 kişi, Uludağ üniversitesi ise 9 kişi alacak. Adaylar başvurularına ilanların yayımlanması ile birlikte başlamışlardı. Ancak her iki üniversite için de başvurularda son günlere gelindi.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Uludağ ve Trakya Üniversitesi adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ve Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak nitelikleri aranmaktadır. Ayrıca aşağıda vereceğimiz bilgiler sayesinde üniversitelerin alım kadrolarına ulaşabilirsiniz.

Uludağ üniversitesi:

Uludağ üniversitesi bünyesine Lisans mezunu 8 Hemşire ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri ( Radyoloji ) olmak üzere toplamda 9 kişi alacak. Adaylardan 2016 yılı KPSS puan türüne göre KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden puan şartı aranacaktır. 

Trakya Üniversitesi:

Trakya üniversitesi bünyesine toplamda 13 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu 9 Hemşire, Lise mezunu 3 Hemşire ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri ( Anestezi ) alımı yapacak. Adayların bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunu olanlar için KPSSP3, Önlsans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları istenecek ve Nöbet usulü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar her iki ilan içinde başvurularına 19 Şubat 2018 tatihi itibari ile başlamışlardı. Buna göre başvurular artık sona ermektedir. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar en geç 05 Mart 2018 tarihine kadar ilgili birimlere şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metinleri için Aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi İlanı

Trakya Üniversitesi İlanı