TOYOTA 2021 yılı kapsamında perosnel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye'de faaliyetlerine devam eden TOYOTA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2500 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Adayların uzun süredir beklediği ilandan gelişmeler oldu ve bazı açıklamalar yapıldı. Bu kapsamda TOYOTA İŞKUR aracılığı ile 2500 personel alacak. Peki Adaylardan aranacak başvuru şartları ne olacak? Hangi kadrolarda personel alımları yapılacak.

2500 Personel Alımı Yapılacak!

İŞKUR MEGİP ( Mesleki Eğitim Projesi ) kapsamında yapılan anlaşmaya göre TOYOTA 2500 personel itihdamı yapacak. Yapılan sözleşme ile alımlar 2021 yılı içerisinde gerçekleştirlecek. Bu doğrultuda Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Kıdemli Başkan Yardımcısı Necdet şentürk, İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya ve Sakarya Ticaret Odası Başkanı Akgül Altuğ arasında sözleşme yapıldı.

Alım Yapılacak Kadrolar Ne Olarak?

TOYOTA Personel alımı ilanı hakkında henüz nep bir bilgi vermedi. Ancak geçmiş dönemlerde yapılan alımlara baltığımızda 2021 yılı personel alımlarıda aşağıdaki muhtemel kadrolara yapılacak.

  • Nokta Kaynakçısı,
  • Oto Boya Operatörü,
  • Oto Montajcısı,
  • Kalite Kontol Personeli,
  • Plastik Mamuller İmalatçısı,

kadrolarında 2500 personel alımı yapılacak.

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

TOYOTA, İŞKUR ve Ticaret odas tarafından imzalanan sözleşmeye göre Alımların ilk etabı Nisan ve Mayıs aylarında başlayaak ve ilk alımlar 1000 kişilik kadro ile yapılacak. Alınacak personeller hızlı bir süreçten geçirilerek 3 hafta sürecek meslek eğitim kurslarına katılarak 6 ay süreli sözleşme ile çalışmaya başlayacaklardır. 

Kimler Başvuru Yapabilecek?

TOYOTA Personel alımı ilanına başvuru yapaca kadaylar öncelikle en az lise mezunu olmaları ereklidir. Sonrasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 30 yaşını geçmemiş olmak, Alım yapılacak İllerde ( Sakarya, Kocaeli veya Düzce ) ikamet ediyor olmak, Alım yapılacak alanda bilgi sahibi olmak gibi şartlar aranacak.

TOYOYA İLANINA BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYIN.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim