Türkiye'nin ve Avrupanın havacılık alanında en prestijli kurumu olan Türk Hava Yollarına yeni personel alımları yapılacak.

Bilindiği gibi THY, kabin ve kokbit ekibi, idari personeli, yeni mezunlar için alımlar yapmakta. Diğer bir istihdamlardan uluslar arası bürolarda görevlendirilmek üzere personel alımı başvurusu yapılıyor. THY'de şuanda kabin memuru alımı, kaptan ve 2. pilot kadrolarında alımlara bulunmuyor. Sadece yurt dışı personel alımları için başvurular yapılabiliyor. Bu ilandaki detaylar ise şu şekilde;

THY YURT DIŞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU;

Adayların International Career Opportunities at Turkish Airlines kadrosundaki işe alımlar için eğitim düzeylerinde en az lise mezunu olmaları yeterli olacak. Buna göre THY Uluslar arası office alımlarında başvuru yapılması istenilen ülkede oturum izninin olması istenilecek. THY oturma veya çalışma izni için herhangi bir desteği olmayacağı da ilan detaylarında ifade edildi. İş tecrübesi şartlarında ise adayların sivil havacılık alanında en az 1 yıl tecrübesi olması, yabancı dil şartlarında iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, takım çalışmasına uygun, sorumluluk sahibi, sözlü ve yazılı iletişim becerisine sahip adaylar başvuru yapabilirler.

THY İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPILABİLECEK?

Adaylar bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için https://careers.turkishairlines.com/ adresinde üye olmaları öz geçmiş oluşturmaları ve uluslararası iş ilanına online olarak başvurularını tamamlamaları gerekli olacaktır.