Türk Hava Yolları yayımlamış olduğu personel alımı ilanları ile bir çok kadro yeni personeller alacak. Bu kapsamda Türk Hava Yolları resmi internet sitesinde ilanları yayımladı. Adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak olup bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere THY personel Alımı ilanları hakkında bilgileri aşağıda paylaşıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Türk Hava Yolları ( THY ) Resmi İnternet sitesi üzerinde farklı kategorilerde ilan çeşitliliği bulunuyor. Buna göre Kokpit Ekibi, Kabin Memuru, İdari ve Teknik Personel, Uluslararsı Personel ve Yeni Mezun/Öğrenci şeklinde menüler bulunuyor. Ancak şimdilik THY sadece Yeni Mezun/Öğrenci, İdari teknik Personel ve Kokpit Ekibi alanlarında alım yapacak.

Kokpit Ekibi Olarak, Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adaylarının Dikkatine, Tipi Olmayan II.Pilot Adaylarının Dikkatine, Tecrübesiz II.Pilot Adaylarının Dikkatine, Kaptan Pilot Geniş Gövde (B787),Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde (A350), Kaptan Pilot Geniş Gövde (A350), Simülatör Uçuş Öğretmeni, Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde (B777, A330, A340), Tecrübeli II. Pilot Dar Gövde (B737, A320), Tipi Olan Tecrübesiz II. Pilot (B737, A320), Kaptan Pilot Dar Gövde (B737, A320), Kaptan Pilot Geniş Gövde (B777, A330, A340), Tecrübeli II. Pilot Geniş Gövde (B787) pozisyonlarında alım yapılacak.

İdari ve Teknik Personel Olarak, Web Ön Yüz Geliştirme Uzmanı (Front End Developer), İş Zekası Ön Yüz Geliştirme & Raporlama Uzmanı, SAP FI-TRM Fonksiyonel Danışmanı, Veri Ambarı (Datawarehouse), Veri Analitiği ve Büyük Veri Uzmanı, Windows Administrator, Yazılım Uzmanı (Java), Exchange Administrator Pozsyonlarında alım yapılacak.

Yeni Mezun / Öğrenci olarak ise, Part-Time Öğrenci (Anadolu İstasyonları), Part -Time Öğrenci (Bilgi Teknolojileri Alanı), Part -Time Öğrenci, TK TaKe-Off 2019 pozisyonlarında alım yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk Hava Yolları personel alım ilanlarına başvuru yapacak olan adaylar bazı nitelikleri taşımak zorundadırlar. Bu sebeple adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Aktif Sorumluluk ve inisiyatif alabilen, Alım pozisyonuna göre değişiklik gösteren yaş şartı var ancak genel olarak, 01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olan adaylar başvuru yapabilecek, İyi Derecede İngilizce bilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Adli Sicil kaydı bulunmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Analitik düşünebilme ve analiz edebilmek, Vardiyalı çalışmaya yatkın olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Şartları alım yapılacak pozisyona göre farklılık göstermektedir.

BAŞVURULAR:

THY ( Türk Hava Yolları ) personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece THY internet sitesi üzeirnden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Türk Hava yollarının personel alım ilanları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin http://bit.ly/isinolsathyilanlari bağlantısını kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.

Ayrıca THY 2019 yılında 8 bin personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu 8 bin personel alım ilanı yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında ilanlardan haberdar olabilirsiniz. Ya da sosyal medya hesaplarımızı inceleyerek ilanları ana sayfanız üzerinden görebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.