THY Kabin memuru alımı ilanı için yeni gelişme! Türk Hava Yollarından gelmiş olan son dakika duyurusu ile başvurular hakkında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik ile Başvuruların uzatıldığı bildirildi. Yeterli sayıda başvuru alınmadığı için başvurular ertelenerek yeni tarih eklendi. Peki Başvurular ne zaman sona erecek? 

Öte yandan merak edilen bir diğer konu ise Erkek adayların başvuru yapıp yapayacağı oldu? tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

1000 Kabin Memuru Alımı İçin Süre Uzatıldı!

Türk Hava Yollarına 1000 kabin memuru alımı yapılacağını daha önce ilanın detayları ile birlikte paylaşmıştık. Başvuruların 11 Şubat 2022 Cuma saat 15:00 itibari ile sona ermesi beklenirken 10 Şubat 2022 tarihi ile Hava yolu şirketinden gelen duyur ile başvuruların 14 Şubat 2022 Pazartesi saat 15:00 a kadar uzatıldığı bildirildi.

Başvuru Süreci Neden Uzatıldı! Erkek Adaylar Başvuru Yapabilecek Mi?

THY Kabin Memuru alımı için başvurular uzatıldı. Bu konuda herhangi bir açıklama gelmezken Başvuruların yetersiz olduğu ve bu sebeple uzatıldığı tahmin edilmektedir. Adaylardan gelen tepki üzerine Erkek adaylarda başvuru yapmak istiyor. 

Ancak THY yayımladığı ilan ile bünyesine Kadın Kabin Memuru alımı yapacağını daha önce de belirtmişti. Henüz Erkek Kabin memuru alımları yapılmamakta olup ilerleyen günlerde ilanın yayımlanması bekleniyor.

Kabin Memurluğu İçin Şartlar Nedir?

THY adaylardan genellikle, En az lise mezunu olmak, İyi derecede İngilizce biliyor olmak, Sağlık açısından görevine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Üniforma giyildiğinde vücutta görünecek yerde yara izi veya piercing olmaması gereklidir. Boy olarak ise adaylardan 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo ölçümleri, THY AO veya THY AO’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılmakta olup Ortaklığımız tarafından belirlenen oranlara uygun olmalıdır.)

THY Başvuru detayları ve ilan hakkında net bilgiye sahip olmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: THY 2022 Yılı 1000 Kabin Memuru Alımı Şartları-Başvuru ve Maaşları?

İlan Hakkında yeni gelişmeleri takip etmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirebilir veya İnstagram üzerinden takip edebilirsiniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

İşin Olsa İnstagram >>>> BURAYA