Türk Hava Yolları yetiştirilmek üzere personel alımları yapacak.

2019 yılı personel alım ilanları kapsamında Avrupa’nın en prestijli kurumlarından bir tanesi olan THY'de personel alımları devam ediyor. THY kariyer portalı üzerinden yeni duyurulan ilanlarda kokpit ekibi personel alımı yapılacak.

HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPILACAK?

Yetiştirilmek üzere 2. pilot alımları, tipi olmayan 2. pilot alımları, tecrübesiz 2. pilot alımları, geniş gövde kaptan pilot alımı, tecrübeli geniş gövde 2. pilot alımı, geni gövde kaptan pilot alımı, simülatör uçuş öğretmeni, geniş gövde tecrübeli 2. pilot alımı, tecrübeli dar gövde, tipi olan tecrübesiz 2. pilot, kaptan pilot dar gövde, geniş gövde kaptan pilot, tecrübeli 2. pilot kadrolarında alımlar yapılacağı açıklandı. Part time öğrenci alımları ile Take Off 2019 alımları İstanbul ilinde görevlendirilecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Tecrübeli 2. pilot alımlarında; Adayların T.C. vatandaşı olmaları, yaş şartında 01 Ocak 1966 tarihinden sonra doğmuş olmaları, en az lise mezunu olmaları, adli sicil ve arşiv kaydının bulunmaması, askerlik hizmetini tamamlamış olmaları yada 2 yıl tecil ettirmiş olmaları, gerekmektedir. Tecrübesiz 2. pilot alımlarında yaş şartında 01 Ocak 1974 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekmektedir.

İlanlarda başvuru şartlarına ve son başvuru tarihi için careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar adresi üzerinden erişebilirsiniz. Diğer detaylardan haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını sayfanın sağ alanında indirebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim