Türkiye’nin 81 ilinde 300’e yakın mağazasıyla hizmet vermektedir. TeknoSA tarafından ilgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlar kapsamında Türkiye genelindeki mağazalarında istihdam edilmek üzere farklı kadro ve pozisyonlarda personel alımları gerçekleştireceği açıklandı. Buna göre ilgili kadrolar ve detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Genel Başvuru

TeknoSA tarafından yapılacak olan tüm alımlar için adaylar her ilden başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Adayların gerçekleştireceği iş başvurusu genel nitelikte bir başvuru olup, adayların niteliklerine uygun boş pozisyonun olması durumunda değerlendirilmeye alınacaktır. İlgili başvuruya tecrübeli tecrübesiz ve en az lise mezunu adaylar, her ilde başvurularını gerçekleştirebilecektir.

Kasiyer

TeknoSa tüm illerden başvurular sonucunda kasiyer alımı yapacak olup adayların En az Lise mezunu,Tercihen NCR kasa ve POS cihazları kullanımında deneyimli,Elektronik, bilişim, iletişim konularına meraklı ve ilgili,Tercihen perakende sektöründe deneyimli,MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli (erkek adaylar için) sağlaması istenmektedir.

Mağaza Danışmanı

İlgili pozisyon için adaylardan sağlaması gereken başvuru şartları arasında En az lise mezunu veya üniversite mezunu,Teknolojik ürünler konusunda bilgili veya araştırmaya meraklı,Tercihen perakendecilik ve teknolojik ürün satışı konusunda deneyimli,Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü,MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,Esnek çalışma saatlerine uyabilecek,Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli (erkek adaylar için) şartları yer almaktadır.

Müşteri Destek Elemanı

İlgili pozisyon için is adaylar Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya devam zorunluluğu olmayan,İyi seviyede MS Office programlarını kullanabilen,İnternet kullanımı ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi,Müşteri odaklı, sistematik, araştırmacı, analitik, iletişimi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,Hızlı, düzenli ve programlı çalışma disiplinine sahip olması durumunda başvuru yapabilecektir.

Alım yapılacak olan diğer pozisyonlar ise; Teknosa FutureTalentInternship, Kurumsal Satış Destek Uzmanı, Sistem Analisti, Sistem Uzmanı, İklimsa Ürün Uzmanı, Kategori Yöneticisi, Kategori Uzmanı, Category Manager kadrolarında alım yapılacaktır. İlgili ilanlara başvurular için: https://bit.ly/2VZBB1D

Editör: TE Bilisim