Sabancı Holding'in sahibi olduğu firmalar arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmekte olan Teknosa yatırımlarını sürdürmekte olup uygun görmüş olduğu bölgeler için yeni şube açılışlarına da devam etmektedir.

Teknosa yatırımlarını sürdürmekte olup açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları kamuoyuna duyurulmadan önce Teknosa tarafından hangi pozisyonların boş olduğu tespit edilir, uygun nitelikler belirlenir ve ilanlar kariyer siteleri ile Sabancı Holding insan kaynakları bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Teknosa iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Yayımlamış olduğu 40'a yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmekte olup adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, teknoloji ile alakalı olmak, müşteri odaklı olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar ile başvurular nasıl yapılacak?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Teknosa 40'a yakın pozisyona personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre mağaza satış danışmanı, iklimsa satış yöneticisi, mağaza satış danışmanı - engelli, sistem analisti - perakende & telco uygulamaları, dısney satış danışmanı, tekno asistan, sistem uzmanı, genel başvuru, java developer, yazılım uzmanı, depo elemanı / işkur projesi, kategori uzmanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki nasıl başvuru nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/GEpIuS linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak müracaatlarını yapması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA