Ülkemizin en büyük kamu kurumlarından bir tanesi olarak bilinen ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan tesisleri ile elektrik iletimlerini gerçekleştirmekte olan Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi geçtiğimiz günlerde hazırladığı kamu personeli alımı ilanını yayımladı.

Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi 20 sözleşmeli kamu personeli alımı yapıyor. Peki Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için 20 personel alımı yapıyor, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi 20 sözleşmeli personel ilanına kimler başvurabilir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından hazırlanan 20 kişilik kamu personeli alımı ilanı geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyuruldu. Peki ilan detayları nedir? Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi 20 avukat alımı gerçekleştirmektedir. Adayların hukuk fakültelerinden mezun olması gerekmekte olup aşağıda yer alan şehirlerde istihdam edecektir.

ALINAN BÖLGELER NELERDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından alınacak olan avukat personelleri merkez teşiklatı, İstanbul, Adapazarı, Kütahya, Konya, Samsun, Kayseri, Gaziantep, Elazığ, Trabzon, Erzurum, Van, Antalya, Denizli ve Kastamonu illerinde istihdam edecek olup başvurular Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı (Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi Kat:16 No:12 Çankaya/Ankara) adresine posta kurye ya da şahsen yapılacaktır. Başvurular 9 Şubat 2018'de sona erecektir.

RESMİ BİLDİRİYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim