Ülkemizin en bilinir kamu kurumları arasında yer alan veyıl içerisinde açık pozisyonlarına göre Maliye Bakanlığına personel alımı başvurusu yapan Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi onaylanan kadroları için atamalarını gerçekleştirmektedir. Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi geçtiğimiz haftalarda yeni bir ilanı daha kamuoyuna duyurdu.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyuruldu ve ilgili kurumun 20 kişilik kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki detaylar nedir? Hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak, alınacak şehirler belli oldu mu, adayların hangi tarihlere kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından hazırlanan 20 kişilik kamu personeli alımı ilanı geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyuruldu. Peki ilan detayları nedir? Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi 20 avukat alımı gerçekleştirmektedir. Adayların hukuk fakültelerinden mezun olması gerekmekte olup aşağıda yer alan şehirlerde istihdam edecektir.

ALINAN BÖLGELER NELERDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından alınacak olan avukat personelleri merkez teşiklatı, İstanbul, Adapazarı, Kütahya, Konya, Samsun, Kayseri, Gaziantep, Elazığ, Trabzon, Erzurum, Van, Antalya, Denizli ve Kastamonu illerinde istihdam edecek olup başvurular Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı (Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi Kat:16 No:12 Çankaya/Ankara) adresine posta kurye ya da şahsen yapılacaktır. Başvurular 9 Şubat 2018'de sona erecektir.

RESMİ BİLDİRİYE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim