Geçtiğimiz günlerde TEİAŞ tarafından açıklanan 111 daimi işçi alım başvuruları 16 Ocak Pazartesi günü başlıyor. eki kimler TEİAŞ 111 daimi işçi alımlarına  başvuruda bulunabilecek?

9 Ocak günü Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından  Yapılan Açıklama ile birlikte 111 teknisyen alımı yapılacağı duyurulmuştu. TEİAŞ personel alımı ilanına başvurular 16 Ocak Pazartesi günü başlıyor. TEİAŞ111 teknisyen alımı başvuruları son günü ise 25 Ocak 2017 tarihinde sonlanacaktır.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Tarafından alım yapılacak personel sayısı 13 elektronik teknisyeni ve 98 elektrik teknisyeni olmak üzere toplamda 111 Olarak açıklandı.

111 Teknisyen Başvuru Şartları Nelerdir?

-T.C Vatandaşı olmak
- Elektrik teknisyeni kadrosu için herhangi bir lise ve dengi okulların Elektrik- elektrik tesisat ve pano montörlüğü bölümü- endüstriyel bakım onarım bölümü ve  yüksek gerilim sistemleri bölümü mezunu olmak
- Açıklanan elektronik teknisyeni kadrosu için ise lise ve dengi okulların yine elektronik ve haberleşme sistemleri bölümü ile birlikte otomasyon sistemleri bölümlerinden mezun olmak
- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında Yönetmelik” kapsamında alım yapılacaktır.

TEİAŞ 111 teknisyen alımı başvurularına 16 Ocak 2017 Pazartesi günü tarihinden itibaren İŞKUR resmi internet sitesinde kontrol edebilirsiniz.