TEDAŞ 16 Ocak 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini tamamlamak amaçlı personel alacak. Alınacak adaylar Türkiye genelindeki farklı müdürlüklere alınacak olup her bölgesinin alım yaptığı pozisyon farklıdır. TEDAŞ başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden alacaktır. Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. ilanına göre kamu personeli alımı başvurularının son gününü 27 Şubat 2017 tarihi ilan etti.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak ?

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü alım yapacağı kadrolar, 141 kişi Elektik Mühendisi, 18 Elektrik Öğretmeni, 7 kişi Bilgisayar Mühendisi, 1 kişi Şehir be Bölge Planlama, 12 Kişi Harita Mühendisi, 29 kişi Harita Teknikeri, 6 kişi Endüstri Mühendisi, 5 kişi Zirrat Mühendis, 3 Kişi İşletme Mühendisi, 1 kişi mimar, 6 kişi istatikçi, 7 kişi yazılımcı, 1 kişi İnşaat Mühendisi ve 13 kişi avukat şekilnde alım kadroları dağılmaktadır. Alımlar farklı illerde yapılacaktır ve farklı müdürlüklere yapılacaktır. 

Hangi İllere Alım Yapacak ?

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü duyurusunda alımların farklı müdürlükler yaptığını ve farklı pozisyonlarda alındığını bildirmişti. Yapılan duyuruya göre Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Ankara, İstanbul, İzmir, Erzincan, Antalya, Erzurum, Sivas, Trabzon, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Kayseri, Denizli, Konya, Eskişehir, Sakarya, Adana, Tekirdağ, Bursa, Van ve Samsun illerinde alım yapacak. 

Adaylardan Hangi Şartlar İstenecek?

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. alım yapacağı 250 personel adayında, her kadro için özel şartları taşımak ve kadroya göre gerekli fakültelerden mezun olmak şartları aranmaktadır. Ayrıca başvuru şartlarına uygun olan ve başvurusu kabul edilen adaylar İşkur aracılğı ile Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünce sözlü sınav uygulanacaktır. Sözlü Sınav TEDAŞ Genel Müdürlüğü Ankara'da yapılacaktır. 

Başvurular nereye ve ne zaman yapılacak?

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. 250 personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar en geç 27 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını Belirtilen pozisyonlara, şartları uyan adayların ilgili İş-Kur Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. Ayrıca adayların İş Kur sitesine kayıt olmaları ve oradan daha detaylı bilgi almaları gerekmektedşr. Kayıt olmak için Buraya Tıklayın. Devlet Personel Başkanlığı tarafınca yapılan yapılan duyuruya ulaşmak için ise Buraya Tıklayınız. Buradaki ilanın tam metninden alım tablosuna ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim