Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü ( TEDAŞ ) yapmış olduğu duyuruya göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde ve farklı statülerde kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan ile TEDAŞ toplamda 10 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları ve başvur usüreleri içerisinde başvuru yapmaları gereklidir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

TEDAŞ bünyesine Eski Hükümlü ve Engelli alım yapacak. Toplamda 10 kişilik kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapılacak olup ayrıca alımlar İstanbul ve Ankara illeri için geçerli olacaktır.

Buna göre TEDAŞ Engelli olarak, Ankara'da 2 Elektrik Teknikeri, 1 Harita Teknikeri ve 1 Elektrik Teknisyeni alacak. İstanbul ilinde ise, 1 Elektrik Teknikeri ve 1 Harita Teknikeri olmak üzere engelli 6 kişi alacak.

Eski Hükümlü olarak ise, Ankara'da 1 Elektrik Teknikeri ve İstanbul'da 1 Elektrik Teknikeri olmak üzere Eski Hükümlü statüsünde 2 kişi alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Elektrik teknikeri Pozisyonuna başvuru yapacak adaylar, Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektrik-Elektronik Bölümü mezunu olmak. Harita Teknikeri Pozisyonuna başvuru yapacak adaylar, Meslek Yüksek Okullarının Harita, Harita ve Kadastro Bölümü mezunu olmak. Elektrik Telknşsyeni Pozisyonu için Endüstri Meslek Liselerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Bölümü mezunu olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylardan 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre başvurular ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular 06 Haziran 2018 tarihind başlayacak olup en geç 18 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Başvurular İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılması gereklidir.

Editör: TE Bilisim