Türkiye genelinde hava limanı işletmeciliği olarak havacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren TAV'ın ihtiyaç bulunan kadrolarındaki personel kadroları için yeni alımların yapılacağı belirtildi. 1997 yılında Atatürk Hava Limanı ile faaliyetlerine başlayan Tepe ve Akfen Grup ortak girişimi TAV, İstanbul, Ankara, İzmir, Gürcistan, Tunus, Makedonya, Üsküp, Medine ve bir çok noktada hava limanı yönetmeye devam ediyor. Yapılacak perosnel alım kadroları şu şekilde;

6 farklı iş ilanı açıklandı. Satış ve ödeme danışmanı ve alımları, güvenlik görevlisi, anakar satış ve danışmanı, grafik tasarımcı, java developer kadrolarında alımları yapılacak. Başvuru şartları şu şekilde;

LİSE MEZUNU SATIŞ DANIŞMANI ALIMI;

Satış ve ödeme danışmanı kadrosundaki personel alımlarında en az lise mezunu olmak, en az 30 yaşını aşmamış olmak, satış alanında tecrübe sahibi olmak, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, takım çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, vardiyalı çalışma esaslarına uygun adaylar aranıyor.

ORTAOKUL MEZUNU BAY, BAYAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

TAV bay ve bayan Güvenlik görevlisi alımlarında eğitim düzeyinde en az ortaokul mezunu olması gerekmekte. Adaylar otel projesinde görevlendirilecek. başvuru şartlarında; eğitim düzeyinde en az orta okul mezunu, güvenlik kimlik belgesine sahip, 8 saat vardiyalı çalışmaya uygun adaylar alınacak.

Grafik tasarım ve Java Developer kadrolarındaki personel alımlarında başvuru şartlarında; adayların grafik tasarım alanında lisans mezunu, tasarım yazılımı alanlarında Adobe ve Sketch gibi programlarda uzman bu kadrolarda istenilen özel şartları taşımak gerekmektedir.

ilanlara erişmek için tıklayın: http://bit.ly/2PPIazh

Editör: TE Bilisim