Geçtiğimiz hafta yayımllanmış olan duyuruya göre Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü personel alımı ilan ıyayımlamıştı. Yapılmış olan duyuruya göre toplamda 4 bin 496 kamu personeli alınacak. Söz konusu ilan 29 Ağustos 2019 tarihinde resmi gazete'de yayımlanmıştı ve adaylara başvuru şartları ile birlikte tüm bilgiler sunulmuştu  Ancak son dakika olarak yeni bir düzenlee yapıldı.

31 AĞUSTOS 2019'TA DA DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTI!

Orman Genel Müdürlüğü 1146 sözleşmeli perosnel kadrosu ile farklı pozisyonlard apersonel alacağını belirtmişi. Ancak ilgili ilan 29 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanmasının ardından 31 Ağustos 2019 tarihinde şartlar değişikli yapılmıştı. Bu kapsamda yapılacak değişiklikler, yaş şartı için, Şoför kadrosu için ve şehirlerde değişiklikler yapılmıştı.

Şoför kadrosu için İlanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2 nci bölümünde yer alan: “3- Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için,  En az C sınıfı ehliyete sahip olmak,” şartına “-Cinsiyeti erkek olmak” şartı eklendiği belirtilmişti.

07 EYLÜL 2019'DA YENİ DÜZENLEME YAPILDI!

Ağustos ayının son gününde yapılmış olan düzenlemenin ardından 07 Eylül 2019 tarihinde de yeni bir düzenlemeler yapıldı. Bu bağlamda Şoför kadrosu ve avukat kadrosu için değişikler yapıldı.

Şoför Kadrosuna Ekleme Yapıldı!

İlanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2 nci bölümüne aşağıdaki madde eklenmiştir. “

Otobüs Şoförlüğü (Kaptanlık)/Otobüs Şoförlüğü, Otobüs Kaptanlığı ön lisans programlarından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için; En az C sınıfı ehliyete sahip olmak,” şartı eklenmiştir.

Avukat Kadrosuna Düzenleme:

İlanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2 nci bölümünde yer alan avukat pozisyonuna başvuranlar ile ilgili olarak istenilen, -Baro kayıt belgesine sahip olmak,” şartı kaldırılmıştır.

Editör: TE Bilisim