Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Ordu İl Tarım Müdürlüğüne 657 Sayılı devlet memurları kanununa göre 1 kişilik boş kadro ile Gemi Adamı alımı için ilan yayımladı. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan aranan şartlar şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Başvuru yapacak adaylardan, En az lise mezun veya dengi okul mezunu olmak, En az T.C. Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Usta Gemici belgesine sahip olmak, telsiz cihazlarını kullanıma yeterlilik belgesine sahip olmak 45 yaşınıd doldurmamı olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatndaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, 16 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve e geç 17 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne istenilen belgelerle beraber İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Akyazı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi No:24 Altınordu /Ordu adresine şahsen yapmaları gerekmektedir. Posta ve kargo yoluyla başvurular kabul edilmeyecektir. Eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni