Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 118 işçi alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların alınması ile birlikte kura işlemleri tamamlanmış tı kura sonuçlarına göre Belge teslimi sonucu kesin atama duyuru listesi belli oldu.

24 Bin başvuru yapılmış olan tarım ve Orman Bakanlığı 118 işçi alımı kura sonuçları 5 Ekim 2021 tarihi ile duyurulmuştu. Belge teslim işlemleri 11 - 15 Ekim 2021 tarihleri arasında yapıldı. Bu yönde belge teslim sonucu 1 Kasım 2021 tarihinde duyurularak kesin atama listesi belli oldu.

TARIM BAKANLIĞI ASİL VE YEDEK ADAY BAŞVURU İNCELEME SONUÇLARI:

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 118 kadro için işçi alımı ile ilgili 04.10.2021 tarihinde çekilen noter kurası sonucu ismi çıkan ve başvuru yapan asil ve yedek adaylardan sırasıyla evrak incelenmesi sonucunda başvurusu kabul edilen ve edilmeyen adaylar belirlenmiştir.

Başvurusu kabul edilen adayların 7315 sayılı "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu" gereği arşiv araştırma sonucuna göre atama işlemleri gerçekleştirilecektir.

Başvurusu Kabul Edilen ve Edilmeyen Adaylar Listesi

Editör: TE Bilisim