Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendi resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli personel alımı yapacak. Buna göre yayımlanan ilana göre, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrası kapsamında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanlığında çalıştırılmak üzere sözleşmeli olarak Pilot alımı yapacak. İlgili pozisyon için adaylardan sözlü sınavına sonucuna göre 1 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinin birinci fıkrasının A bendinde bulunan 1, 4, 5, 6, 7 ve 8. numaralı alt bendinde yer alan şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, Verilen Görevle ilgili 7/24 zaman esnasında çalışmayı kabul etmiş olmak, Kurumda göreve başladıktan sonra 3 yıl süre zarfında sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetmemek, Türk Silahlı Kuvvetleri veya hava uçuş eğitim kurumlarından pilot lisans ve sertifikasına sahip olmak gibi nitelikler aranır. Daha detaylı bilgi almak için ilanın tam metnini incelemeniz gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 07 Ocak 2019 tarihinde başladılar ve en geç 11 Ocak 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular istenen belgeler ile birlikte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına bizzat başvuracaklardır. Daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim