Ülkemizin en önemli ve en tanınır gıda markalarının sahibi olan TAB Gıda Türkiye'nin dört bir yanına yatırımlar yapmakta ve binlerce farklı noktalarda hizmetlerini sürdürerek büyüme oranlarını her geçen sene artırmaya devam etmektedir.

TAB Gıda Türkiye geneli açmış olduğu mağaza ve müdürlükleri için personel alımları gerçekleştirmekte olup açık olan pozisyonlar tespit edilmekte kadrolar belirlenerek nitelikler açıklanmakta ve ilanlar kariyer siteleri vasıtası ile duuyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre TAB Gıda çok sayıda personel alımı yapacak. Peki ilan detayları ve pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

TAB Gıda sahip olduğu Burger King, Sbarro, Popoyes, Usta Dönerci ve Arbys iş ilanları için personel alımı yapacak. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlara göre belirlenen mezuniyete sahip olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, bazı pozisyonlar için nitelik ve sertifikalara sahip olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

TAB Gıda sahip olduğu Burger King, Sbarro, Popoyes, Usta Dönerci ve Arbys için personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Sosyal medya uzman yardımcısı, danışma görevlisi, performans planlama yöneticisi, yazılım geliştirme uzmanı, restoran yönetici adayı pozisyonları için personel alımı yapılmakta olup müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/5k2ZeM linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR BURADA