2022 yılı kabin memuru alımları devam ediyor. Son zamanlarda gelen ilanlar ile Havayolu Şirketleri 2022 yılı Kabin Memuru Allımı başvurularına başladı. Özellikle son yıllarda Koronavirüs etkisi ile uçuşların kısıtlanması ve bazı ülkelere uçuşların sınırlanması ile Havayoluna Personel alımları askıya alınmıştı. Ancak Az önce gelen ilanlar ile SunExpress bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2022 yılı Kabin Memuru alımı yapacak. Adayların en çok merak ettiği konuyu sizlerle haberimizde paylaşmaya devam ediyoruz.

30 Kabin Memuru Alımı Yapılacak!

SunExpress kabin memuru alımı 30 kişilik kontenjan ile sınırlandırılmıştır. Alımlar, Antalya üssü için yapılacaktır. Adayların çalışma süresi Yaz aylarını kapsamakta olup 15 Mart 2022 tarihi ile başlayacak olup 31 Ekim 2022 tarihinde sona erecek. Ayrıca yayımlanan ilan için Deneyimsiz personel alımı yapılacak.

2022 Yılı Kabin Memuru Başvuru Şartları:

SunExpress 2022 yılı kabin memuru alımı için adaylardan öncelikle en az lise mezunu olmak ve boy şartı talep ediyor. Bu yönde,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya Pasaportu olmak,
  • Dış Görünüşe özen gösteren ve kendisine bakımlı olmak,
  • İyi Derecede yüzme biliyor olmak,
  • Yurtiçi veya Yurtdışı lise mezunu olmak,
  • Yazılı ve Sözlü olarak çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak,
  • Erkeklerde 160cm - 185 cm boyunda olmak ve Kadınlarda 155cm - 180cm boyunda olmak gereklidir.
  • Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunuzun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmuyor olmak,

Başvurular İnternet'ten Yapılacak!

Söz konusu Kabin Memuru alımı ilanları kariyer adresine yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Şimdiye kadar 1000 üzerinde başvuru yapıldığı paylaşıldı. Başvurularınızı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular CV göndererek yapılacaktır.

Başvuru Adresi: https://www.kariyer.net/is-ilani/sunexpress-kabin-memuru-belirli-sureli-2987107