Kayseri Su Ve Kanalizasyon İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre KASKİ farklı kadrolarda 24 kişi alacak. Alımlar en az İlköğreitm mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca alımlar Daimi niteliğinde gerçekleştirilecek.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

  • 16 Kanal ve Su İşçisi,
  • 2 Temizlik İşçisi,
  • 4 Mühendis ( İnşaat, Bilgisayar ),
  • 2 Teknisyen ( Bilgisayar ),

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı için adaylardan genel olarak " T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak, İŞKUR Kaydı olmak, En az İlköğretim mezunu olmakla beraber Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kayseri İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak,30 yaşından büyük olmamak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

KASKi perosnel alımı başvuruları 26 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Ağustos 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Özgeçmiş, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Aile Durum Beyannamesi, İkametgah Belgesi, Sanıka kaydı, Diploma Fotokopisi ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gereklidir.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48176/kayseri-su-ve-kanalizasyon-idaresi-pers-a-s-27-08-2021.pdf