Ülkemizin cafe (kahve) sektörünün lider markalarından bir tanesi olan Starbucks yaptığı yatırımlar ile büyümeye devam ettiği gibi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımları hakkında Starbucks resmi sitesi hakkında adaylara bilgi vermekte ve internet ortamından da SHAYA iş ilanları sayfası aracılığı ile açık pozisyonlarını duyurmaktadır.

Starbucks, SHAYA iş ilanları sayfası aracılığı ile yayımlamış olduğu çok sayıda pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

Açık Pozisyon Sayısı: 70'e Yakın

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Starbucks, SHAYA iş ilanları sayfası aracılığı ile yayımlamış olduğu 70'e yakın kadro için personel alımı yapacak. peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

BARISTA 
DÖNEMSEL BARİSTA (SERVİS ELEMANI)
PART TIME BARİSTA- TÜM İLLER
VARDİYA MÜDÜRÜ
BODRUM- VARDİYA MÜDÜRÜ
ENGELLİ BARİSTA (SERVİS ELEMANI) 

Yukarıda belirtilmiş pozisyonlar için Starbucks çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL MÜRACAAT EDİLECEK

Starbucks yayımladığı 70'e yakın personel alım ilanı ile müracaatları kabul ediyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Aşağıda verilmiş olan linki takip edecek olan adaylar uygun pozisyonlar için nitelikleri inceleyebilir ve yine aynı kanal üzerinden kendilerine uygun tüm pozisyonlar için başvuru yapabilir.

https://goo.gl/8VGvhF